Pivot + Mark Exterior CGI. Pivot + Mark Exterior.

design
+ craft

23,817 sq ft of re-imagined Grade A workspace setting new standards in the heart of Bristol – designed with the future work environment in mind.

Pivot + Mark has been re-crafted to include a stylish new entrance and bright, flexible office floors, ready for talent to make their mark.

The dynamic new entrance creates a contemporary approach, re-energising this street steeped in history. Remodelled using panelled timer and matt black aluminium, the entrance is complemented by vertical glazing.

detail
+ focus

The newly remodelled reception features a curved corian desk, whilst serving tenants with a collaborative work lounge, informal meeting space and client coffee bar.

A balance of great design and thoughtful details, Pivot + Mark is a place that works differently. The specification will set the tone of a workplace that enhances productivity and collaboration.

  • Comprehensive refurbishment
    Comprehensive refurbishment
  • Flexible floor plates
    Flexible floor plates
  • Comprehensive refurbishment
    Available open plan or fully fitted out
  • 2 x refurbished passenger lifts
    2 x refurbished passenger lifts
  • Fan coil air conditioning
    Air conditioning
  • Exposed services icon
    Exposed services
  • LG7 suspended lighting
    LED lighting
  • Raised access flooring
    Raised floors
  • 70 cycle spaces
    70 cycle spaces
  • Showers
    8 showers
  • Superb natural daylight throughout
    Drying room
  • 70 Lockers and dedicated drying room
    70 Lockers
  • New WCs
    New WCs
  • New WCs
    2.5m floor to ceiling heights
  • Targeted BREEAM ‘Very Good’
    BREEAM ‘Very Good’ Rating
  • Wiredscore GOLD Certified
    Wiredscore GOLD Certified
Chair as background image
Lamp as background image